Köttbullar i Stekpannan

Köttbullar på Fiberhusk [Glutenfria & Sockerfria]

Köttbullar på Fiberhusk

LCHF Köttbullar på Fiberhusk

Viktor på Husk.se
Fiberhusk köttbullar är ett utmärkt alternativ för dig som är glutenintolerant. Dom är både goda och hälsosamma. Smaskiga köttbullar utan mjöl eller ströbröd gjorda på Fiberhusk.

Recept från Husk.se

Måltid Huvudrätt
Extra LCHF
Portioner 4 pers

Ingredienser
  

  • 600 g Kött- eller Blandfärs
  • 1 st Ägg
  • 0,75-1 msk Fiberhusk
  • 0,5 st Gul lök
  • 1 dl Grädde (går att byta ut med mjölk)
  • 1 nypa Salt & Peppar

Instruktioner
 

  • Vispa ihop fiberhusk, salt & peppar med vispgrädden, låt det stå och tjockna på sig i 5-10 minuter. Det ska vara lite tjockare än gröt, blir det för tjockt kan du tillsätta mer grädde.
  • Finhacka och stekt löken.
  • Blanda alla ingredienser väl. Forma köttbullarna med händerna.
  • Stek i smör för bästa smak, var inte rätt att steka på dom lite längre än vanliga köttbullar. Går även att ugnssteka i mitten av ugnen på 225 grader i 30-35 minuter.

Tips

Rulla Köttbullar

Skölj händerna med kallt vatten ibland så fäster sig inte färsen på händerna lika lätt!

Serveringsförslag

Köttbullar med Wook

Jag serverade mina med wookgrönsaker och kantarellsås.
Köttbullar blir så mycket godare med sås, håller du inte med?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betygsätt receptet